hallojsan

har varit på dagstorp idag igen med josse, va superkul! :) va där några timmar, sen åkte vi till stallet o gjorde vi till daffi, red inte :( sen skulle jag egentligen va med sanna men det blev inte :/  men nu ska jag typ spela sen ska jag kolla på gossip girl :D



3 låtar jag tycker e riktigt bra

finns ganska många låtar jag tycker är bra, men valde att ta dessa ;)


http://www.youtube.com/watch?v=_qCj9_6quYc&feature=related




------



http://www.youtube.com/watch?v=6LFOgcDK4HY



-----




http://www.youtube.com/watch?v=ufXOrSZ86HM






gästerna har gått hem o nu ska jag göra vi mig sen sova

kalaset va jätte kul o trevligt ! :) fick super fina presenter !

fick: armband, halsband, örgänge, 8gb minnneskort, 8gb USB-minne, parfym björnborg, och massa pengar :D tack! <3
 
bilder kommer imon på sakerna, och några bilder från kalaset.

nästan hela nästa vecka är fullbokad (y)

måndag-tisdag sova i tält med nicole o ellen
onsdag-torsdag sova hos farmor
torsdag-fredag sova hos kusinerna
fredag-lördag ska fråga sanna om hon vill träffas då
lördag kväll kaaanske bjuda hem nästkusinerna
söndag kalas i svenköp sen stanna där till tisdag elr onsdag

haha ja där fick ni mitt veckoschema ;) ska försöka få in se på gossip girl också ;$ ska nog göra de på tisdag. och sen imon blire pretty little liars (y)




jag och min kusin <3




snart kommer gästerna men först får ni kolla in caspers fina tårtor

vi beställde tårtor till casper av mammas kompis eftersom han fyller 10. han älskar fiske och skotrar, de kanske ni ser ;)







sjukt fina tkr jag !





när jag somnade igår va de jätte ljust:p

haha ja som i rubriken så va de sjukt ljust när jag la mig. jag kollade på gossip girl, hann se 6 avsnitt:D och sen va k 5 och då tyckte jag de va läggdags:p   vaknade 12, har städat lite och ska snart duscha, sen 3 kommer gästerna. ja nu ska jag hoppa i duschen, vi hörs !









You got me high and I ain't coming down low.

Jag kom på att jag är vääldigt dålig på att visa bilder, så här får ni två stycken som min syster har knäppt.
Sen så tycker jag alla ska kolla det här inlägget, http://suuperlina.blogg.se/2011/july/en-liten-asikt-bara.html#comment








Kramar Lina

hör knappt vad jag säger eller tänker..

haha ja som ni i rubriken så har min lillebror fått ett trumsätt så han spelar ofc på de nu:p menmen när han lär sig så kan de ju bli riktigt bra!   fast jag kanske överdrev lite ändå men de e ganska högt xd








ätit cinamat med pinnar och ska snart kolla på film

ja nu har vi ätit cinamat ASOTT! :D och med pinnar till o med !xd de gick faktiskt bra o va kul xd och snart ska jag kolla på karate kid xd med engelskt och tal, känner mig ganska duktig! xd  men ridningen idag gick bra! hon lyssnade, men tramsade lite.. hon ville först inte jobba o gå på tygeln men efter ett tag gick hon super fint!  

ris o pinnar.. :p







o här får ni en bilder på min sötnos









Man vet inte vad man har, tills en man förlorar det.

Hoppas ni har en fin och trevlig sommar kväll!
Jag sitter och njuter i mitt rum jusst nu men fönstrerna öppna, solen som skiner och fåglarna som kvittrar. Utan för mitt fönster så har vi en del av våran trädgård och sen kommer ridbanan, och om man följer vägen upp efter ridbanan så kommer det 3 hus och en liten stuga även en hage med ett ''stall'' som hästarna har till lösdrift, senare kommer man till skogen med massa härliga ridvägar.

Och om man går åt andra håller från ridbanan så kommer stallet, maskinhallen sedan en till lösdrift, sen kommer det yttligare 4 hagar. Efter det kommer en asfalterad väg, men om man går över den så kommer man till våran travbana, den är cirka 2 km lång med rakbana, innan för banan så ligger det 2 stora sommar hagar och även några ängar med lite skog i mitten. Sedan på en av sidorna av travbanan så kommer en till sommar hage.
Och om man följer hela rakbanan så kommer man till en sjö, dock så går det inte att bada där då botten är för dålig. Annars så hade jag självklart hängt där med hästarna hela sommaren, haha (:
Jag vet inte hur jag skulle klara av att leva utan mitt finafina hem och mammas gård.

Det är helt otroligt hur fint ett landskap kan vara, alla dessa gröna ängar och vacka blommande träd, hagar med vackra hästar i som springer och busar. Det är lycka för ögonen. Verklgen! 
Men man måste bara lägga märke till det!


 

Här får ni en dålig webbca bild, men hoppas ni förstår vad jag försöker förmedla. Naturen är vacker, ta vara på den så länge den är frisk och grön! Och njut av solen och alla dessa varam sköna sommarkvällar♥

Pussar och kramar Lina!

BIG NOO

Jag är vääldigt nogran med vad jag stoppar in i mina ponnyers munnar, och något jag ALDRIG, ALDRIg skulle kunna stoppa in i deras munnar är pessoa bett. Rent ut sagt idiotiskt att folk ens andvänder det. Jag tycker folk verkligen ska tänka om innan dom stoppar in sådna bett i munnen på sina hästar..

Länkt till ett gaaalet bra skrivet inlägg om pessoa. Tycker alla ska ta sig tid att läsa det.


/ Lina


LOVE

TACK FÖR IGÅR JOSSE! ♥

varit vaken sen halv 7 -.- eftersom vi fira brorsan då, sen kunde jag inte somna om -.- så då tittade jag på tv, jag tittade på gossip girl. Ett skit bra program tycker jag! har aldrig sett de förr men de va riktigt bra! ska försöka få tag på alla säsongerna!
så de rekomenderar jag, och jag rekomenderar också pretty little liers, också riktigt bra! ska också fixa de sen, men det går på tv nu och är avsnitt 6 tror jag av 22 så jag får nog vänta lite med de. ÄLSKAR DOM

kl 2 ska vi in till pappas jobb, sen ska jag till stallet. ska rida dressyr i paddocken tänkte jag, sen hem och städa, och städa lite nu eftersom de e släktkalas imon.

igår när vi va i dagstorp blev jag SÅÅÅÅÅ sugen på att tävla! blev riktigt avundsjuk på alla som tävlade !
JAG VILL TÄVLA! :(  hoppas vi ngn gång har tillgång till att låna en transport eller köper en!

gossip girl♥


pretty little liars♥








hemma igen efter en heldag i dagstorp

jag skulle gå upp halv 9 i morse men försov mig till 9 xd o då kom ju josse, så jag fick skynda mig väldigt mke. Vakna, klädde på mig, sminka mig o gjorde en macka på en kvart :o REKORD :o
sen cykla vi ut till play o jag fota dom o lite så, sen vid 11 va vi i dagstorp. Kollade o fotade där, sen började de regna -.- STÖRIGT! men jag o josse stod där ute, sen inne, sen ute sen inne, så vi blev ju blöta:p sen vid 6 tror jag cyklade vi hem, då var det uppehåll, sen började de PISSREGNA efter typ halva vägen!
så jag va helt dyng sur! så de första jag gjorde va att byta om till torra kläder, riktigt skönt xd sen åt jag och nu bloggar jag:)  imon blire upp halv 7 IGEN -.- sen ska jag till stallet ganska tidigt, för 2 ska vi in till pappas jobb o kolla lite där, sen äta kina mar på kvällen för lillebror fyller ju år.

här kommer några bilder från dagstorp. jag orkade inte soma in alla på datan, för min kamera kan inte zooma så långt:/


































glömde..

.. att säga att på lördag blire släktkalas så då blire inget bloggande. ska bli kul, älskar att träffa släktingarna! och på fredag fyller lillebror 10. Grattis! ♥



ska gå o lägga mig

nu ska jag gå o göra vi mig sen lägga mig. jag är så sjuuuukt trött! sen ska jag upp halv 9 imon för jag o josse cykla först till hennes stall, sen cykla till dagstorp o fota o kolla, sen ska vi cykla vidare till daffi :) ska bli kul. ska bara skritta för hon verkade vääldigt trött idag. Hoppas på fint väder nästa vecka för då ska jag till sjöarna igen.
O på måndag till tisdag ska jag träffa två barndomskompisar o tälta o så med dom, så hoppas på fint väder då också. Sen ska jag träffa sanna också någon dag o sova över med henne, sen torsdag till fredag ska jag till mina fina kusiner o sova där :) ska bli supermysigt :)

dom jag ska till på torsdag, fast som ni ser är den väääldigt gammal xd ♥







Longering och uteritt

Longerade Eurydice igår, gick sådär, hon har ju ett sjujävla humör. Men tillsist så släpte det oh hon arbetade igenom ryggen, och satte undersig super fint!

Argon red jag ut på, en nedrans fin liten arab som kan kubba på väääldigt fort och sen får man inte stopp på han, haha
Vi red en runda i skogen. han gick väl för det mesta och taktade, vilket inte är bra för hästarnas rygg, så det vart mycket halt och backa innan han gav sig.

Dåliga besked om Marco också, hans visade en mycket konstig fom av hälta idag. Trodde verkligen att det här var sista gången och att han skulle få sättas igång, men inte nej.. Så fel man kna ha.. ;/



GRATTIS EMILIA


Grattis Emilia, jag önskar att du får en helt gaalet bra födelsedag, och att du får presenter som du är nöjd över.
Jag älskar dig!♥


plankstek - YAMMI :D

ja som ni ser i rubriken så åt vi plankstek idag, AS gott ! älskar de xd









tack ! ♥

tack för dom fina kommentarerna! tack ! ♥




närbilder från västerås




























bra present - nooot !

hehe ja jag menar från daffi ;$

hoppningen idag gick skiiit ! hon rev typ heela tiden -.- as störigt, hon rev på 70 också. snacka om o va lat för man inte orkar lyfta på benen -.- men vi får väl skylla på att de va så varmt..

här kommer 2 bilder

bilderna e jätte failade och dålig bild pga ljuset. de blev bara 2 bilder för de andra blev suddiga, också pga ljuset.









snart stallet

snart ska jag till stallet, ska hoppa :D ska bli sjukt roligt, ÄLSKAR o hoppa !
mamma fotar, så bilderna får ni sen.  

DET ÄR SOLSOLSOL IDAG !!! WIIIIIIIIIIIE ! :D :D
GILLA GILLA GILLA !!!!!  :D



reprisbild igen, men har inte så många hoppbilder :/






god morgon !

klockan är halv 8 och jag har varit vaken i en timme -.-  när jag hade öppnat mina presenter o så kunde jag inte somna om -.- stöööörigt! men ska försökaa snart e jätte trött.
Prinsesstårta till frukost, MUMS !
iallafall så fick jag:
örhänge som passar till mitt halsband
halsband och örhänge i typ pärlor
lila grimma
ridhandskar
en sån man sätter på baksidan av laptoppen
sadelöverdrag till min dressyr sadeln

de va de jag fick, TACK! :D

jag har ju också fått dressyrsadeln innan, och de va tidig present.




sry för dålig bloggning ..

förlåt att jag inte har bloggat idag, men jag harnästan inte varit hemma alls idag.  Jag vaknade 10, elr jag hade ställt larmet, åt frukost sen bytte om till bikini, ut och sola sen bada. ta på mig shorts sen åka till stallet, med bikini under.  när jag kom till stallet började jag med att ta in henne o rykta henne xd

sen tog jag grimman o grimskaftet och gick till sjöarna, tog ca en halv timme. när vi kom dit fick jag visa henne att vattnet inte va farligt , tog typ 10 min xd  sen när hon gick i så kom jag på att det inte är så bra om jag går brevid för hon va nära att "sparka" mig när hon lysfte så på benen. så jag knöt grimskaftet i ena och hakade i ena och red i vattnet ist :D men grimma o grimskaft utan hjälm, de va supermysigt o kul! :D
ville inte göra så vi simmade för där jag brukar vara va upptaget så jag visste inte om det var stup elr så.
Men va ändå SUPER mysigt !! ♥
sen när jag va tbx skölde jag av henne, släppte ut henne i hagen, sen kom mamma.

När jag kom hem skyndade jag mig att byta om sen cyklade jag till sanna o mötte henne på centrum, va superkul o se henne eftersom de va så länge sen :(
när vi kom till henne åt vi först paj:D sen gick upp på hennes rum och kollade på "amors baller" o sen "the A-team" dom va jätte roliga båda två, och jag o sanna har ganska bra/lätt humor så ja ;d
så jag kom typ precis hem från henne, så drf dålig uppade idag. och jag har inte heller ätit ngt idag mer än 2 mackor, så nu ska jag äta lite. sen sova för jag e jätte trött och jag ska upp halv 7 imon -.- för dom ska gratta mig innan pappa sticker till jobbet.

god natt!






min gris ♥



min gullunge ♥


en riktigt failad bild, men jag bjuder..

älskar dig gumman ♥








Några bilder på mig och Marco









Visst är han fin min Marco?

Kramar Lina


svenskt ponny derby

jag och josse ska antagligen dit och fota, så om det är ngn som vill ha bilder på dig o din häst av mig så skriv i kommentar ditt namn och din hästs namn, och din mailadress så fotar jag er och sedan skickar till er!
är ingen mästerfotograf men ngn bild kommer det att bli! så bli inte besvikna om det inte blir jätte många!
men skriv gärna om ni vill bli fotade :D skulle vara sjukt kul att få de "uppdraget" :D




hoppa

på onsdag ska jag hoppa. mamma ska med och fota så ni får bilder. ska försöka "slå rekordet", men höjden är ju inte så viktig, men skulle vara kul och slå det man redan hoppat. Ska börja o se om det går bra i 90, och om det gör det så ska jag testa på 1 m. Inte så högt ju men hon har ju inte hoppat så mycket.
Men det ska bli superkul och hade varit en bra födelsedagspresent från henne xd

att tänka på nästa gång jag hoppar:  mina ben, min sits, markbummen långt ut, och hon ska lugnt på hindret.


reprisbilder men gillar dessa lite eftersom hon lyfter ganska bra på benen, men de dåliga e att den första bilden är jättesuddig -.- och mina skänklar är ju inte precis så fina..





många tankar åt norge <3

tycker det är så sjukt hemskt det som hänt i norge! USCH!  hur fan kan man va så störd o skjuta över 80 pers? :s HELT SJUKT!

stort stöd till norge och de som stod de som dog nära!







hemma efter en lång cykeltur

vid 8 kom vi hem. Jag har cyklat ca 2 1/2 mil och josse ca 3 1/2 eftersom hon bor ca 5 km härifrån.
Kanske inte jätte långt, men mer än vanligt. de va faktiskt jättekul, och kändes inte alls jobbigt på vägen dit, men hem va de mke jobbigare :p  men ändå skönt. Vi red ut båda på henne i grimma o grimskaft, hon va SUPER duktig! ganska galet gjort eftersom daffi är helt galen när man rider ut, men inte alls lika galen på den vägen vi red, för hon e väl så van vid den. Men hon kickade faktiskt en gång men de va för att hon blev rädd för jag fastnade med foten i en grn typ xd  men annars va hon jätte diuktig!
sen cyklade vi då vidare till plaj, josses ponny. hon skrittade först ut lite på en grusväg o jag gick med henne o fota lite, sen red hon lite i paddocken. sen cyklade vi hem, o vid 9 tiden stack hon hem.







aw min bebis <3






Hejsan

Visste ni att jag har skaffat en annan blogg?
På den kommer jag inte skriva så mycket ''hästiga inlägg''
Jag skapade den endast för att mina kompisar ville att jag skulle ha en blogg om mig som är ''lite privatare'' som dom kunnde läsa.
Jag ska verkligen försöka uppdatera lika mycket på båda bloggarna.

Headern är ganska slarvigt gjord, hade inte så mycket tid med den när ajg gjorde den igår.
Och jag har kodad hela bloggen ganska dåligt, men jag har hunnit lagt in min fb och mailadress (:

www.suuperlina.blogg.se



Här får ni en lite små mysig ''fail'' bild på mig och Marco..

(och bilden vill inte laddas upp så ni får den senare)

glömde ju säga..

.. att vi vann 2 kg geisha :D vi gjorde de typ direkt när vi kommit in, så vi fick gå runt o bära på de hela tiden -.- menmen gott va de iaf :D sen åkte vi den här insane, SJUKT ROLIG ! så j*vla rolig ! om ni ska dit MÅSTE ni åka den ! ni bara måste !!!! :D

så här ser den ut





hemma igen :) :( ♥

kom hem vid halv 1 igår natt efter en sjukt rolig helg!  grönan va sjukt kul ! vi hittade typ inte dit först xd så vi körde typ rund i stockholm hur länge som helst xd men till sist va vi framme. Först va de inte jätte kul, men sen kom de massa folk, så då blev de bara trångt o långa köer, men de va mer mot kvällen så de va ju skönt. Det va även sommar krysset då, så vi såg The moniker, och September.

Vi körde ungefär vid 5 igår. men vi stanna ju så o sånt drf tog det så lång tid. men jag tycker de är jätte mysigt o åka bild!   Men ja det blev en lyckad helg iaf ! :D


snart ska jag va med josse, vi ska cykla till båda stallen. Först till mitt i saxtorp, kommer ta huuuur lång tid som helst, o så ska jag skritta o trava lite på daffi eftersom min faster hade ridit henne ganska hårt o länge i helgen, sen när jag e klar där, ska vi cykla vidare till hennes stall mella hofterup o lödde.
Ska bli kul!  imon ska jag kanske vara med sanna:)

just nu sitter jag o äter min polkagris, som vi köpte på ett sånt ställe där dom gör polkagrisar. köpte även brända madlar, så sjukt gott !!!
ja nu ska jag snart gå och byta om, sen kommer nog josse ngn gång :)

ha de gött ! :D♥





ur gammal bild !






bildbomb på mowgli ♥ tidins
















oj vad gammal bild :o ;$        




haha :p











hoppas vi kan komma och hälsa på dig snart ! kommer ALDRIG glömma dig !
världens underbaraste ! har både bra och dåliga stunder !
ex: det mesta, men ett ex när vi red till sjöarna.
dåligt: när du stack med mig och jag inte fick stop på dig i skogen, och när du sprang typ 10 varv i paddocken utan o stanna, så gjorde du en volt, men då började du bara galoppera i andra varvet.. -.-
och när vi stod i hög och red ut och vi trillade.. det vár HEMSKT !

jag älskar dig ♥
































några bilder från härliga kroatien 2009 tidsins






hääääärligt vatten  !








haha vad liten han var...








gröna lund (y) tidsins

nu är jag antagligen på gröna lund :D har säkert kul, hoppas jag ;)
jag verkligen ÄLSKAR karuseller !

ha de bra :D









Hiss!/Tips

En blogg som är riktigt läsvärd är www.reitsport.blogg.se.
Man får mycket tips och bloggen är skrivet på ett moget sätt.
Tyvärr så uppdaterar hon inte längre, hoppas hon kommer igång med det snart igen!

En stor hiss till den bloggen, och även ett tips för et som inte har sett den förut.


Kramar Lina



Jag var tvungen..

Jag är otroligt duktig på att hålla koll på mina pengar, och sedan så brukar ju mamma betala oftast. Men när det väl gäller mina pengar så blir jag otroligt duktig och prioriterar, men idag så kännde jag att jag var TVUNGEN att köpa ett par vita benlidor, då mina gammla är borta.. Sedan så köpte jag även glansspray.



Ett par vita benlindor från märket Finn tack, som är ett lite mer ''travar märke'' men jag har säkert 5 benlindor därifrån och jag är verkligen kär i det märket när det gäller benilindor. Rekomenderar starkt!
Hittade inga vita från samma märke, fasst förövrigt så har jag faktiskt ett par röda sånna också.







Det enda som fattas nu är ''JAG MÅSTE HA'' är en huva och sedan ett par luddboots, sen klara jag mig ett tag tror jag (:

Helt slut!

Värker i hela kroppen efter idag, helt sjukt. Jag har srungit omkring på gävle hela dagen. Gått med hästar, lindat ben, masserar in linemet, sprungig och kollar resultat, borstat och flätat. En vanlig dag på Gävle travbana helt enkelt.

Jag måste säga att jag och Caroline är verkligen är ett team, helt sjukt hur bra vi sammarbetar. Hon selar och värmer och jag sköter allt som har med ben att göra, dvs lindar ben, skydd och grejjsar med fleclindor för Theasine får skav av benskydden ibland så då ska sånt också fixas. Jag flätar även , svansar och manar.
Sånt där teamwork hade jag aldrig med Frida..

Theasine startade idag, det gick riktigt bra för henne, tror hon var 3 av 15 startande, första loppet iår för henne. Hon har inte tävlat på 8 månader då det krånglade ganska regält för henne i vintras.

Innan vi åkte till Gävle så skrittade jag Marco, herregud den allt för välkända Marco orkanen kom fram idag när jag skrittade han, han började kraffsa med hovarna och sedan vart det snurr på häsen, sen över gick det på att stå på bakbenen, och flyga från sida till sida, haha.

Jag hann även leka lite med lille x;et, Caroline satt och kollade på när vi lexte, hon skrattde nog mest.. Xet tyckte att det var super roligt när jag skickade iväg han så drog han en riktig bockrunda och sedan när jag kallade in han så kom han springandes mot mig. Sen tränade vi även att buga och lyftahovarna. Han är så duktig min lilla ponny skrutt!




Här är en bild från i våras på min lilla knodd.


Nu film och sedan sova, kramar Lina

♥ tidsinst

en bild på lite olika djur ♥   där är på mowgli, mirre, smilla, totto, cola ♥

 







tidsinst

halloj !  jag kan inte blogga från mobilen, för den är helt knas ! :s

men tänkte bara berätta att nu är vi på väg till stockholm, eller ja västerås, 10 mil från stockholm typ. Vi ska till våra släktingar där ju i 2 nätter kommer bli fett nice ! :D dom har ett barn på 2-3 år tror jag xd som är jätte söt !

hoppas ni har det super ! annars så se till o ha de ! :D







kramiz

kanske film, men sen sova !

ska bara gå och göra vi mig, sen ska jag kaanske kolla på en film, vet inte xd isf blire grows up tror jag. sen ska jag sova. Ska bli sköööönt xd

måste bara säga att jag saknar mina sötnosar, sanna, sanna o amanda :( <3
sanna är i kroatien
sanna är i småland
amanda är på cypern

miss er <3



fina mirre <3




För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen

Hejsan, såg igår att vi vart länkade på Dressyrmupparnas blogg pga av att jag lyckades gissa rätt på hästrasen (:
Ibland har man tur!

Ganksa lagom skönt sådär med sommarlov asså, det resluterar ju också att man sove rlääänge på morgorna, tex till kl 12 ibland, och vissa dagar dygnar man.. Inte bra asså, fast jag kan ju faktiskt stolt säga att jag har gått upp cirka kl 5 vissa dagar och varit ute ochh gått med min hund en timme sedan tagit ut hästarna och gett dom mat, sen strechat. Känner mig stolt över det, känner mig stolt över vad jag kan åstadkomma. Jag är stolt över mig själv!







Kramar Lina

headrar

om ni vill så gör jag jätte gärna header till er. bara skriv i kommentar er mail så tar jag kontakt med er.
så får ni skicka bilder där o så:D de kommer bli så små som min är isf så ni vet, de är kanske en liten nackdel :/ men gör gärna det ändå. Är inte heller precis ngt proffs men man får ju träna om man ska kunna, eller hur :)






inte jätte fina men dem kanske duger? (:




fyller år

på onsdag fyller jag år :D då ska vi äta min favvomat plankstek :D
sen på fredag fyller lillebror år då ska vi äta cinamat :D
på lördagen blire kalas, med god mat, tårta, kakor och sånt gott :D
1 vecka efter lilebror på lördagen fyller mammi år då ska vi nog äta smörgåstårta :D

allt bra på samma gång :D de ända dåliga är att vi börjar skolan lite efter de. men ska ändå bli kul o träffa kompisarna, annars blää -.-







6 saker ni inte visste om mig

1. jag har alltid varit en av de längsta tjejerna i min klass
2. det högta jag har hoppat med ponny är 115 cm, och tävlat lätt B med c-ponny
3. mitt favoritprogram på tv är 2 1/2 män
4. jag älskar att äta gurka med ketchup
5. jag får typ ångest om jag inte hinner med de saker jag skullat göra
6. jag och lina har aldrig träffatsoch det går nog inte heller, för hon bor i mitten av landet och jag längst ner. vi började snacka genom min gamla blogg, en ganska kul historia faktiskt xd

haha några saker om mig :p   kommer lägga upp sånt här lite ibland :)

och en sak som ni borde vet är att JAG DIGGAR ER STORT !



...

vädret är riktigt kasst !  bara regnar, och regnar, och regnar... såååå tråkigt !




tidsinst=tidsinställda

ni kommer få några tidsinställda inlägg fredag, lördag o söndag eftersom jag ska till stockholm.
men jag kanske kan låna deras dator, men vet inte, därför vågar jag inte lova ngt xd 

men ja hoppas ni gillar dom inläggen ändå, där kommer ngn bildbomb o lite sånt, ja ni får se o läsa själva :D

några systemkamerabilder















nu..

har min bikini kommit :D


lite konstig bild menmen




ponnyn är AMAZING ♥

precis när jag skulle gå ut så började det såklart regna.. men jag fick rida ändå.
Jag hoppade, jag testade något nytt som funkade super. Jag la hösäckar under hindret så att hon skulle hoppa högre över de.

Vi började på typ 30 sen 60 sen 80 sen 90.
Hon var helt AMAZING ! hon kom helt PERFEKT hela tiden ! alltså inte för nära och inte för långt ifrån. bara de va toppen för hon kommer alltid fel för hon är så pigg på hindret. och hon rev INGENTING!  men sen när vi kom till 90 så började hon riva, och riva igen, och igen och igen, det gick inte, hon rev hela tiden, så vi sänkte de till 80 igen och då gick de, sen höjde vi igen men hon rev igen.. sen hoppade jag 80 igen. men sen bytte jag varv och satte de på 90 så testa vi 3 gånger och på 3:e gången gick de !! :D äntligen, men då flyttade vi ut markbummen och jag lät henne få "galoppera själv" och då hoppa hon helt perfekt !

men om man inte räknar med alla dom rivningarna på 90 så är det den bästa gången än så länge, och det kändes bäst ! jag har varit lite så innan på att hoppa högt eftersom hon river, men idag va jag inte "rädd" alls (y) de kändes helt SUPER !  man får bättre "insperation" av att fortsätta med det när det går bra ibland, och inte dåligt alltid. känner att det går bara bättre och bättre för mig och daffi i både hoppnig, dressyr, rida ut, lita på varandra, ja allt ! och det är en riktigt härlig känsla! ♥

mamam o lillebror var ju med och fota, men mest lillebror, TACK brorsan! ♥
vissa blev suddiga, bla för de regna.
men här får ni bilderna:)






dålig bild, men ni ser väl iaf lite








haha ruuummmpaaah xd


fail bild ! xd


vad tycker ni? ser det bra ut eller hoppar hon fult/kontigt?





TACK IGEN ! ♥

asso man blir så sjukt glad av att logga in på bloggen och se att där är kommentarer och att statestiken e ELITE. de är en härlig känsla !
så vi säger TACK IGEN FÖR KOMMENTARER OCH FÖR ATT NI LÄSER VÅR BLOGG ! ♥
NI ÄR ELITE! ♥




god morgon ! ♥

nästan precis vaknat. somnade inte för än 3 igår/idag iallafall -.- menmen de får man väl leva med xd

blev inget rida o bada idag, inget badväder här precis :/ men det är ändå helt okej, för det är endå lite varmt.
så idag blire hoppa ist (y) mamma, o lillebror följer med och fotar, så bilder får ni sen ikv, eller ja efter stallet ngn gång.

ha de bäst så länge ! ♥


2 gaaaamla bilder från lappland, och en på daffi och cherrie sen i vintras som ni sett innan, men e på pappas data och där finns inte så många bilder ♥

påsken




sommaren

hahahahahaha faaail !









ska gå o lägga mig

ja som i rubriken så ska jag gå o lägga mig:p lite tidigare för en gångs skull. Men imon blire ännu tidigare..
men ja god natt då xd







nårga gamla bilder på mig ;)


jag i mitten, mina 2 kusiner brevid




jag och alexandra







sitter hos moster och väntar på..

att tvätten ska bli klar ;) så vi e här sålänge.  Och nu såg jag några gamla bilder på mig, min kusin, och min lillebror, och på några djur och sånt. Jag älska o se gamla foton, såå gulligt !
vi har också videor sen casper (min lillebror) va liten och jag va typ 6. Han e så söt och rolig på dom videorna xd

skulle ni vilja ha videor på hästarna eller någonting sen så ordnar jag de ! :D

jag vill också säga tack förresten till min fina lina ! för det var hon som kommenterade på dressyrmupparna



gammal bild, men den ändå som fanns på denna datorn


STORT TACK !

det nu att jag blivit länkad av dressyrmupparna, tack ! eller vad man ska säga :D riktigt kul ju !
men ja vill bara säga tack för att ni tittar och läser vår blogg, hoppas ni gillar den ! om ni tycker jag/vi ska ändra något eller något jag/vi ska skriva om eller något, så säg bara till ! och vad jag/vi ska göra för att ni ska vilja fortsätta läsa vår blogg, om jag/vi ska fortsätta som jag gör eller något annat, skulle vara jättekul om ni skriver vad ni tycker och vill.   ett STORT hjärta till er ! <3




stallet

precis varit i stallet, eller ja ätit först, men idag red jag inte, för hon ska kanske rida och badas imon, sen skulle min faster rida hårt med henne på fredag. så ist mockade vi malins (stallägaren) hage, AS jobbigt, men ja vi blev klara iaf. nu ska vi åka o tvätta massa hästsaker.

statestiken har stigit idag, TACK !




/ emilia


center syd

eftersom det inte va såå fint väder idag, så stack jag mamma och min moster till center syd, köpte en jätttte söt typ dress till stallägarens bebis, med jätte söta vantar o mössa ! de är typ vinterkläder alltså.
Så köpte vi också en hello kitty tuggumi automat till molly, stallägarens 3 åriga as söta dotter !
sen skulle mamma o moster köpa present till mig eftersom jag fyller på onsdag :D alltså om en vecka :D
så jag fick gå ut o sätta mig i bilen:p
när jag kom hem badade jag, mina kusiner, och min lillebror igen, men sen kom deras pappa för o hämta dom, så åkte dom hem. Och nu sitter jag här (y) jag ska kolla på "den lilla flickan i huset vid vägens slut" igen.
och sen ska vi till stallet o imon blire packa, rida till sjöarna med josse om vädret tillåter, sen på fredag bär det av till stockholm (y) :D blir nog inget bloggande i helgen, som jag kanske redan har sagt, kommer inte ihåg xd
kommer hem på söndag igen någon gång.

vi hörs ikv eller imon, ha de gött !





god morgon ! :)

efter vi ätit o min faster åkt hem, badade jag min lillebror och våra två kusiner i poolen ganska länge, supermysigt o kul (y)  sen kollade vi på film, vi skulle se "karate kid" men de va bara engelsk text, o min lillebror kan inte såå bra engelska, så vi kollade på "the little man" ist, den är faktiskt rolig xd
sen kolla vi på ngn annat men den så vi inte så mke på, så jag somna vid halv 3 typ, idag gick jag upp halv 1, ganska skönt o sova så länge, eftersom jag sovit ganska lite de senaste dagarna.
vi ska kaaanske till havet idag. Detta vädret får en TUMMEN UPP, men inte super tummen upp ! ;)

ja nu ska jag äta frukost, ha de bra !


ur gammal bild, men super söt !




bilderna












haha fail ! xd

ja daffi ser ju inte sådär jätte road ut, menmen..


dagen

igårkväll kolla vi på tre filmer. först "flickan vid vägens slut/den lilla flickan i huset vid vägens slut" sen "the uninvited" sen "the last song"
den första va bra, men konstig men ganska gullig:p skulle va en skräckfilm men va inte läskig, den andra va komplicerad men bra och läskig, och den sista har jag redan sett, den är bra men sorglig. vi kolla till 4 tror jag o somna vid halv 5, sen gick vi upp 11 åt frukost och sola o bada, sen kolla vi på "jag vet vad du gjorde förra sommaren" sen "vampyrer suger".

sen kom min faster så skjutsa vi josse till hennes stall, sen åkte vi till "mitt" stall. släppte först ner hästarna i gräshagen, sen fixa allting, sen hämta dom sen red daffi. hon va duktig, och lyssnade väl (y) nu har vi precis ätit och sen ska jag bada.

ÄLSKA VÄDRET ! STOOOR TUMMEN UPP ! :D

bilderna kommer senare!













där fick ni bilder på dom :p




strax film o godis (y) ♥

vaknade vid 10 -.- sen 12 stack jag till karin, vi kollade på love and other drugs och min låtsas fru och badade i hennes jacuzy (stavning) eller vad dom kallar de (a) riktigt mysigt ! :d sen kom mamma o hämta mig vid 5, så hämta vi josse i rondellen i lödde, åkte o köpte lite godis, sen stack till frissan. klippte topparna och fixa ögonbynen lite. hon noppade dom till mig, gjorde SJUKT ont.. men ja de blev bättre än innan iaf (y)
sen när vi va klara där stack, jag, mamma o josse till stallet, jag red i paddocken, hon va duktig, men pigg. fast fick rida utan skor idag igen -.- :p   och STALLÄGAREN HAR FÅTT EN LITEN BEBIS IDAG ! AS SÖÖT !! :D grattis till henne !!!
jag och josse skrittade av tsm och mamma fota oss, så bilder på de får ni imon, några stycken iaf !
dålig uppdate imon igen, faster ska med till stallet eftersom hon ska passa daffi hela helgen. men hörs imon !


pigg häst? :p ♥


smakprov !  bara så ni vet fick josse låna min gamla lilla hjälm, så mobba inte hennes huvud, och resten av kläderna ! tack ! (:




hejsan! :) ♥

hemma igen. Lina är tillbaka igen som ni kanske sett? tycker jag är kul !

igår va vi på degeberga makrnad. mycket folk, men inte så jätte mycket att köpa tyckte jag :/
jag köpte 3-kvarts-jeans-legings (stavning) strumpor, sånna godisstränger eller vad man ska säga :p och brända mandlar, as gott ! :D  så ja de va de jag köpte.
sen på kvällen tvättade jag morfars bil och fick pengar för de (y) sen fyllde jag på vatten till alla kaninerna.
idag kom vi hem vid 3, vid halv 4 åkte vi till stallet, red i paddocken, hon lyssnade bra ! hoppade ett pytte hinder, red i bara strumpor för jag glömde stövlarna hemma, och hade bara foppatoflor, men hon lyssnade bra för att inte ha sporrar ! för de har jag typ alltid !
På torsdag bli det heldag i stallet, om det är fint väder, och antagligen rida till sjöarna (:


min fina polle ! ♥  haha hon ser jätte grov ut på bilden :o :p





Satan i gatan,

Bara jag som älskar Veronica Maggios låtar? hon är galet bra!


Aja tillbaks till det jag skulle säga. Jag har verkligen ingen blogg lust, förut har jag oftast varit taggad till att logga in här på bloggen och skriva och vara med och ta del av allt det här.. Jag saknar att inte ha någon motivation till att blogga och jag saknar alla er peppande läsare!




En jätte härlig bild på mig och Marco, som förövrigt är friskförklarad och ska börjas skrittas om en vecka :')
Lovisa var ute och fottade mig och Marco idag, jag lovar att jag ska försöka lägga in dom imorgon så ni får se lite bilder på min prins♥


/ Kramar Lina



hallojsan :) ♥

idag har jag och mamma beställt en bikini till mig :) hoppas den kommer snart ;)
iallafall så gick upp typ halv 12, sen stack jag o mamma till stallet, red i paddocken, hon va duktig :) men lyssna gaanska dåligt :/ sen efter skulle vi åka in om och säga hejdå till sanna för hon ska på semester i 3 veckor, men hon va inte hemma :p så får ringa henne sen :p
men snart sticker vi till svenköp hela helgen, så blir inget bloggande.
men imon ska vi till degebergamarknad om de inte är för dåligt väder.

blir dåligt med bloggande nästa vecka också, men gör så gott jag kan, men han de bra !


vääääldigt litet format, men det är den iaf. tyckte den va ganska häftig ;)




ny...

header som ni ser (:  vad tycks? :)



hallå :) ♥

ja nu ska jag berätta om, måndag, tisdag, onsdag :)
de började då med att jag stack till stallet tidigt på måndagen, sen va jag med sanna o amanda, vi kollade på film då ju, sen åkte vi då till falsterb. När vi packat upp allt så gick vi ner till stranden, typ 200 meter dit (y)
och så va vi där ett tag o fota o så (kommer bilder) sen gick vi hem igen och bytte om till badkläder, så stack vi ner och bada, de va gaanska kallt:p
tisdagen, gick upp 20 över 11 åt frukost o fixa allt, sen cykla vi till en annan strand, tog 5-10 min, badade, solade och åt glass (y) och vädret va BÄST !
sen cykla vi hem igen, och på kvällen gick vi ner till stranden igen och fotade
onsdagen, SKITväder ! regna o blåste -.- så när vi vaknat åt vi frukost, sen satte vi på en film, sen selade vi kort, åt lunch, bakade och spelade lite mer kort, sen kom pappa och hämta mig.
Va riktigt kul och mysigt där ! 

strax ska jag till stallet, men först ska hjälpa till o städa här hemma -.- ha de gött (y)

här får ni några av 1000 bilder ;)


















jätteoseriös bild !!!


oseriööööös !















tjallå :)

har haft jätte kul, bilder och text kommer imon ! för jag är trött o ska strax äta + jag ska upp halv 7 imon o va borta till 2, sen ska jag till stallet så dålig uppdate imon med, men bilder o så kommer imon kväll !
ha de gött !




hej :) ♥

idag ringde alarmet på 8 -.- sen ställde jag om de till halv 9, så ringde de igen men sen somnade jag om, så sen vaknade jag av att min morfar knackade på rutan för han skulle egentligen skjutsa mig till stallet 9, så jag skyndade mig upp och byta om och tog en macka o sen åkte till stallet så va där typ 20 över, red henne i paddocken, gick sådär men ändå bra :/ (y) hon ville inte riktigt stanna o så, men lyssnade ändå när vi skulle trava o galoppera ! (y) vid 11 kom mamma och hämta mig, sen vid 1 kom amanda o sanna :D vi kollade först på ÄlskaMig, alla satt och grät :p sen kollade vi på Vampyrer suger, asso den va ju inget vidare bra men lite rolig faktiskt ;)   sen vid 5 stack dom hem igen för snart ska jag till falsterbo med Ida ju :D så vi blir där till imon eller onsdag, så blir antagligen inget bloggande imon då ju ;)  
ha de bäst ! :D <3







sommarens "schema" :D

imorgon sanna amanda, sen falster bo till tisdag eller onsdag
helgen svenköp
måndag karin
någon annan dag i veckan ska faster anna följa med till stallet sen ska vi grilla på kvällen
helgen där stockholm o gröna lund antagligen
bjuda hem nästkusinerna med familj
bjuda hem andra nästkusinerna med familj
fylla år
casper fyller år
mamma fyller år
kalas för oss
sen börja 8:an

så ser de ut just nu :D om de blir som planerat, hoppas de :D sen kompisar o rida ofc :D:D

äääälllllllllllska soooommareeeeeen !!! <3



hahahaha fuul -.-







HÄR FÅR NI VIDEON! TYCKER ALLA SKA KOLLA :D



hahahaha xd mitt fail när jag skulle hoppa upp på kanten xd men va riktigt kul iaf ^^





riktigt bäst dag ! :D

ja som ni ser i rubriken så har denna dagen varit heeelt underbar och rolig ! och det har varit suuuuper väder ! :D giiiilllaaaassss !!!!

de började med att jag och lisa vaknade vid halv 11, sen satte vi på datan och kolla lite på den filmen som vi skulle se igårför det blev inte igår för den va typ på 60 av 100 när vi vakna, så då hade vi fått sitta där till över halv 11 på dan :p  men ja iaf så efter de åt vi frukost, sen stack vi till lisas stall, och där träffade vi andrea, lisas kompis som också har häst och det är hennes mormor som äger stallet, eller ja dom bor egentligen i stockholm men dom ... ja skit samma xd sen hämta dom in sina hästar och red till ett fält, och så fota jag dom där, sen red vi in i paddocken och dom hoppade lite, (dom red barbacka bara för dom tänkte inte hoppa ;) ) och jag fick också hoppa dom :D riktigt kul ! mke annorlundare än Daffi ! mycke ! lisas häst var bara 4 år så han var lite ostadig och ville inte riktigt lyssna + en ridskolehäst så den va typ tvungen och ha ngn annan häst framför sig, men jag klarade de utan :D (y) så hoppade jag också, sen hoppade jag också andreas häst ju :D pigg och hoppade högt över hindret, och lyssnade jätte bra på skänkeln och i munnnen, så de va ju lite ovant eftersom daffi typ inte lyssnar alls :p men de va kul med lite omväxling :D eftersom jag bara ridit 2 hästar på 1 år :p
men sen när vi va klara med hästarna badade vi i andreas pool:D så jävla kul ! :D en nergrävd djup med trampolin :D aaaaaaas kul hade vi där :D riktigt härligt ! bada där från typ 1 till 5 :D sen kom dom för o hämta tillbaka den hästen lisa lånade :( så de va de ända tråkiga på hela dagen :/
sen gick vi hem till lisa igen för mina föräldrar skulle hämta mig för sen skulle vi bort till nästkusinerna :D där va typ massa släktingar eller ja massa o massa men många :D kul och träffa dom, de va ett tag sen :D
sen va vi då där tills nu, och nu sitter jag här och skriver och äter vattenmelon :D

och imorgon ska jag till stallet 9 :o för jag ska va med amanda o sanna och vi ska sticka till piren och bada :D sen på kvällen kommer ida och hennes familj och hämtar mig för vi ska till deras stuga i falsterbo så blir där i 1-2 nätter :D vi har massa saker som ska hända nu :D riktigt kul ! :D 

haha kolla som jag failar när jag ska hoppa upp xdxdxd ni får bilder på både hästar och o poolen imon :D      riktigt härlig dag idag ! :D tack ni som va med idag :D





kommentar

josephine om stallet (::
vrf e hon stel? :/

tror de är för att hon hade vilat ganska många dagar då :/





kvällen med lisa :D <3

kvällen började med att jag kom till henne, sen åt vi mat, sen kolla jag på när lisa hjula xd bra underhållning ;d
sen åkte vi upp till stallet där lisa har sin foderhäst och kollade på den, supersöt :D
sen cyklade vi hem igen och hämtade badkläder vid halv 11, sen gick vi ner till ån (afrika) och skulle bada, men vi vågade inte, för vattnet va kolsvart ;$ och jag trodde det skulle komma upp ngn från vattnet ;$ så vi gick hem igen ;) sen satte vi oss och skulle ladda ner en skräckfilm men den tar as lång tid så vi satte på en annan, vi satte på ÄlskaMig. AAAAAAAAAAAAS SORGLIG ! om du är känslig för filmer så kolla för då kommer du gråta jätte mke ! jag är känslig.. och ja de slutade väl sådär? men kan väl kanske inte rekomendera den så eftersom den va så sorglig, så vill ni se så är den ju inte dålig men man kan heller inte säga att den va bra eftersom den va så sjukt sorglig !
Kan inte fatta de även om de va film...
Men nu ska vi inte tänka på de för nu ska jag och lisa ha roligt ! så snaaart hoppas jag att filmen snart är klar så vi kan se den ! men lisa säger att den e jätte läskig och jag är känslig för sånt med även om jag "älskar" skräckfilmer, men jag är sjukt lättskrämd också.. riktigt jobbigt :p den hette The grudge 3 :p men ja nu ska jag inte babla mera, vi hörs imon fina läsare :D god natt <3

sommar xd

ja konstig rubrik jag vet xd men ja detta vädret e så j*vla bäst ! man kan ju typ göra allt man vill o sånt ! (y)

har badat typ en timme med min lillebrorsa xd  snart ska jag till lisa, aslängesen jag träffade henne.. :( på måndag skulle jag nog va med sanna o  amanda, o kanske sticka till piren tror jag xd :D ja om de nu blir som man tänkt ;)
jag och lisa kanske ska till falsterbo imon :D vet inte riktigt än, vi får väl se xd

asso de e riktigt störig för man hinner VERKLIGEN INTE med allt man tänker och vill göra :(
det finns riktigt mke saker jag tänker och vill och ska men hinner inte :( aja sommarlovet har ju ett tag kvar !
nästa helg ska vi till svenköp igen och gå på marknad och sen äta glass på ett gott ställer ;) sen om2 veckor ska familjen kaaanske till stockholm :D då ska vi kanske sova hos ett par släktingar och så ska vi till gröna lund :D
sen fyller jag år, o sen fyller lillebror, sen mamma och sen blire kalas, sen börjar jag 8:an (: 
det är väl dom "stora" sakerna som kommer hända nu :) sen ska jag ju ofc träffa kompisar o rida o sånt som också e super kul :D men ja nu ska vi inte för hasta oss ;) en dag i taget :D 
 

gammal bild på mig o lisa ;)




detta..

vädret är bästbästbäst !! :D gillas skarpt !




god morgon

´god morgon :D vaknade halv 12. vi somnade typ halv 5 igår :p men är faktiskt inte trött xd blir inget solande först, men när vi har ätit frukost sticker vi till stallet, sen eftermiddag/kväll ska familjen "mysa" lite, grilla, göra egna pizzor och bada ! myyysigt ! 
men snart ska jag nog gå och väcka sanna för hon sover fortfarande xd ha de bäst :D




sannas fina pollar ♥


















MINA VÄNNER ÄR BÄST ! NI ÄR NÅGOT AV DET BÄSTA JAG HAR !
JAG ÄLSKAR ER MEST ! ♥



Sanna ♥

sanna.. jag älskar dig så sjukt mycket gumman ! vi har gått igenom så sjukt mycket tillsammans, både bra och dåliga saker.. som tillexempel när jag lämnade Moggi, så fanns du där och stöttade mig och jag kunde gråta i din famn ♥  sen när jag fick Daffi kommer jag ihåg att jag ringde dig och grät av lycka och du började gråta med, och din mamma grät också, kolla jag menar till och med din familj, de betyder också ! en så fin familj får man leta efter !  ♥ och när du fick Curre va jag typ lika glad som dig ♥ och när du skulle sälja Pg va jag typ lika ledsen som dig, du grät i min famn och jag grät med, för jag hatar o se mina vänner gråta, något av det värsta..
Vi har har varit vänner i typ 3 år, vi träffades i stallet och jag är så sjukt glad att jag flyttade dit och träffade dig♥ våra minnen i stallet och med hästarna - ja det går inte att beskriva, men jag kan säga att de e bäst och kommer ALDRIG glömmas ! Vi har varit ovänner också men blivit vänner igen. Du är något av det finaste jag har hjärtat, jag älskar dig ! bara så du vet så kommer din plats i mitt hjärta ALLTID finnas där ! ♥










haha ♥




saknar..


saknar tiden med avdelningen..




hej :) ♥

idag blev det rida i paddocken, red i regnet -.- men hon va superduktig ! hon har blivit jätte duktig nu ! :D känns super bra ! nu ska jag "satsa" ganska mke på henne, alltså träna mke, och även om de är skit jobbigt så ska jag ändå "göra" de ! och så ska jag inte bli sur och sånt om hon inte lyssnar. Så ja det känns super nu !
Men ja nu är sanna här och vi kollar på film. I morgon ska vi sola och bada på morgonen/dagen (om det är fint väder) sen när vi gjort de ett tag ska vi kanske rida till sjöarna, eller bara jag, så jag ska springa/gå med henne dit, alltså brevid, så får vi båda motion på vägen dit på samma gång (y) kommer bli super mysigt ! kameran tar jag nog också med mig, så det blir lite bilder, om sanna också följer med :D 


 
ni har väl sett denna förut? men iaf så är det en bild från förra sommaren, som jag älskar och tycker är helt underbar. Och jag skrik - skrattar där ;)




Tävla, tävlingar ♥

dafne min vackra häst, jag har haft henne nu i över 1 år och tävlat henne en gång i avdelning, ja det var superkul, men det var en gång. Jag tränade också i det, och det var super kul ! men sen slutade jag på det för sanna sålde sin häst, hade jätte gärna fortsatt där endå, men vi hade och har ingen transport.. jag tävlade ganska mycket ett tag innan på Mirjam, min "tävlings" häst, vi tävlade hoppning typ varje helg för vi åkte med stallägarna i mitt förra stall, det gick inte sådär jätte bra, men det var ändå jätte kul ! hon stannade ganska mycket.. men ändå jätte kul ! sen i "slutet" startade jag en dressyrtävling i en cup, men dresstr ena dagen och hoppning nästa dag, dressyren kom vi precis utanför placering, och hoppningen gíck blää.. Hon stannade på 3 hindret och föll ner på knä på alla fyra.. jag satt kvar och hon reste sig upp igen & jag satt fortfarande kvar, kommer en video på de sen om jag skaffar sånt konto :) mobba inte min stil då för hon va ganska seg så jag va tvungen att driva jätte mycket. sen tävlade jag 2 dressyr till och då kom jag 2:a på båda tävlingarna, och jag hade in´te tränat för tränare eller något, så jag var ganska stolt över min lilla fina häst. Men sen såldes hon.. jag tävlade också Moggi ibland i hoppning och det var också jättekul ! för han va super duktig, men ganska slö så blev inga placeringar där heller, men det behövdes inte för jag menar han var 23 år gammal så det var inget jag förväntade mig heller, men det var bara kul att tävla  ! sen lämnade jag tillbaka han till hans ägare.. en hemsk dag..
och sen jag fick Daffi ! ♥ Vi tränade då avdelning men de gör vi inte mer, vi tränar dressyr ibland för stallägaren, och det är superkul ! men jag kommer inte på någon tävling.. tränar inte hoppning och vi har bara 1 hinder pga de andra 2 i stallet är dressyrryttare. Jag har aldrig hoppat bana med henne.. och just nu är det väl de jag strävar efter, sen när jag gjort det och ser hur det går när man hoppar bana med henne, så är nästa "mål" att försöka komma på några tävlingar.. men vet inte om det blir av, men jag hoppas verkligen det ! för jag älskar att tävla ! det är så sjukt kul !


Mowgli & jag i bamsecupen 2009 (båda fotona) ♥

cpmin :s


Mirre och jag efter dressyr tävling i lund tror jag ♥


jag och Daffi efter skånska mästerskap i avdelning, med Daffis förra ägare ♥

jag vill tävla ! hoppas de sker snart ! saknar det sjuuuukt mke !







-.-

asso gud jag hatar detta vädret. man kan ju inte göra någonting i detta vädret? det är inte särskillt kul att rida i detta vädret heller, men jag måste rida idag men ändå. men jag vill ha SOL !! hoppas verkligen att det blir fint väder i morgon så att man kan hitta på något kul, antingen ska jag dra till stranden eller rider och badar med Daffi i sjöarna i saxtorp. men om det regnar får jag sitta här och bara glo poå tv.. -.-

sol - HISS


regn - DISS


bilder från google




.

god morgon middag, vaknade 12 idag, men jag somnade 11 igår för jag va sjuukt trött, och sen sov jag till 12 :o men ja nu är jag inte trött längre iaf ;) vädret är skit idag igen -.- men ska rida sen iaf (:
jag funderar på att skaffa sånt så man kan lägga in videoklipp, så kan jag och kanske lina lägga in lite videos när vi rider och hoppar o lite sånt (:



haha lite skitiga båda två xd



badat :D

va i stallet innna, men hon fick vila idag för jag hade ont i huvudet innan :/ men i morgon ska jag rida, och på lördag om det är fint väder ska jag höra med sanna om hon ska hänga med till sjöarna och bada hästarna :D
nu på eftermiddagen blev det ju superfint väder, så när jag kom hem från stallet hoppade jag och min lillebror i poolen (y) och sen solade jag lite och åt glass (: fotade lite så här kommer bilder, och det kommer bilder på daffi i hennes nya grimma :D










haha xd








visst är hon söt i den? :´) <3


haha aw <3




god morgon/middag

jag är sjuuukt trött :/ men gick upp vid 10 sen kvart i 11 stack vi till vårdcentralen, både jag och mamma skulle kollas, nu kollar jag på tv, och sen någon gång ska jag till stallet (:
det är riktigt trist väder !! hatar de !


mowgli <3




stallet (:

red ut "lilla rundan" med daffi barbacka, gick väl sådär :/ hon va ganska pigg, sen gick vi på en bit av en stenväg så kom där en bil och när den svängde lät de ngt konstigt i stenarna så hon hoppa till ordentligt så jag höll på att flyga av :p o det blev ju inte bättre för att jag satt barbacka ;) men ja sen va där oxå så sjukt mke mygg så jag palla inte rida där en runda till så trava och galoppera lite i paddocken och de gick bra ! men hon är lite stel :/

ja nu har min kusin åkt hem men han kommer på fredag igen (: nu ska jag ut och bada i poolen, hoooppas de blir super bra väder resten av sommaren nudå så att man kan sticka till stranden !

nästa vecka blir nog mest va med kompisar (:

men vi hörs :D





haha gammal bild, men jag bjuder ;)


cola som bebis <3




hejsan (: ♥

skulle egentligen hänga med mamma till jobbet idag, men hon vaknade och va sjuk typ så då gick de ju inte :p småttingarna där e så söta ! men ja iaf så ska vi nog snart ut och springa lite, sen ska jag till stallet o rida, ska rida lite dressyr i paddocken, och i helgen ska jag nog hoppa ! :D

ridningen igår gick super ! och hon har ändå vilat ganska mycket nu :/ :D hon lyssnade bättre än vanligt, stannade direkt och sånt :D
innan så om jag skulle stanna här . såstannade hon                               här.  :/ fattar ni? (: ♥
men nu stannar hon direkt :D

jag ville upp till moggi i helgen, men ägaren kunde inte :( hoppas vi kan öka dit snart !


mowgli ♥




hallojsan :d ♥

idag har jag varit i ullared ;d åkte dit med mamma och hennes två jobbkamrater för de skulle köpa leksaker till den nya byggnaden de ska flytta till, de jobbar på dagis ;)  så då passade jag på att följa med :D jag köpte (hästsakerna då): jeansridbyxor, rosa grimma, svart schabrak, svarta benlindor, hästgodis, matspannar, pälsglans, B-vitamin och saltsten :D va där inte så länge men hitta faktiskt ganska mycket ju :D sen köpte jag även, två maskaror, tvål, tandkräm, sminkborttagningsservett, bh, ja kanske inte så intressant med de fick ni veta nu iallafall ;) snart ska jag sticka till stallet, ska rida lite dressyr (: men här kommer några bilder på de jag köpte idag (: 

 
schabraket  99,95:-


benlindorna  39,95:-


grimman  59,95:-


pälsglans 59,95


jeansridbyxa  349,95:-


ridhanskar 59,95:-


maskara million lashes 59,95:-
den gula 92,90:-


örhänge  24,90:-

ja vi hörs, ha de bäst :D ♥




kram emilia ♥

hej :D ♥

i morse gick jag upp vid halv 11, sen stack jag min kusin o lillebror till skogen och sprang 45 typ, sen tog vi ett dopp i poolen, sen kom sanna och hennes mamma och hämta mig så stack vi till cs :D va där från halv 3 till typ halv 7 var super kul, tack sanna för dagen !   "ahhhh akta min skoooo ! ahahah" hahaha :D älskar dig gumman ! ♥





kommentarer

sanna<3curre om hej :D ♥:
haha var e dom översta bilderna tagna riktigt snygga saker asså!! haha bara skoja du e jätte bra på att ta bilder gumman !:D<33

tack hjärtat :D <3
03 Juli, 21:02  
  IP: 78.69.165.117 01 Juli, 23:24  
josephine om hej :D ♥:
vad e det du behöver träna med galoppen? (a) <3
först o främst är det bra för konditionen, och sen är hon ganska duktig på att öka galoppen och sen inte vill stanna, och det blir ju inte så bra på dressyrtävlingar ;) <3

IP: 217.72.51.41
01 Juli, 18:01  
Sanna  ([email protected]) om hej :D ♥:
Vart ligger eran stuga då? :)
i svenköp (: vid hörby :)


josephine om halloj :) ♥:
sööta djur! :D var bor den hunden? :D <3
tack eller vad man ska säga ;) :D 5 min från mig ;) min mosters hund ;) <3
03 Juli, 21:16  
Emma om halloj :) ♥:
Åh så söta djur =D
tack eller vad an ska säga ;) :D



Le och gå vidare!

Inte så jävla lätt asså, men man måste försöka, försöka leta i problemen och se vad som är felet och försöka gå vidare. Jag försöker, jag försöker allt för ofta. Det är därför jag inte bloggar, vet inte hur länge jag inte kommer blogga men jag kommer väl slänga in nått inlägg då doch då för att visa att jag lever.







Kramar Lina

halloj :) ♥

nu är jag hemma igen :)  har varit super kul där uppe (:
var i svenköp, en liten håla med mest bongårdar, så ja en "bonnahåla" ;)

har fotat några djur (: fast alla dom är inte "våra" vi sprang/gick igår och i dag en timme. Jag och min kusin och casper, så det ska vi fortsätta med nu i veckan (:

här får ni några bilder (:




























sne bild :/ denna lilla *host* söta hunden ska börja följa med mig ut och springa (:






hej :D ♥

ska snart gå in i duschen, och sen åka till stallet(: idag ska jag rida, och träna mycket med galoppen (: sen åker vi till min mormor och morfars stuga och ska vara där hela helgen, så det blir ingen bloggning i helgen, hoppas ni överlever ;)  men ja vi ses väl på söndag då :D ♥

här får ni några systemkamera bilder (:















kommentar

josephine om headrar:
guuuud så underbara headerar !!!!! :'D JÄTTE fina!! :D:D <3

tack så jätte mycke josse :D <3




Hiss/diss - tidsinställt inlägg.

Vad tycker ni, är det hiss eller diss? själv tycker jag att det är hiss/diss, kan inte riktigt bestämma mig..

Grimman är ju en hiss, inte för att jag skulle köpa en sån med tanke på att Marco gillar älskar att förstöra grimmor, han har nog förstört mins 10 grimmor varav två av dom var läder.. Men resten är nog hiss/diss tror jag..












Vad tycker ni?

RSS 2.0