sry för dålig bloggning ..

halloj :) vi lever, men har mycket och göra, är trött på kvällarna så jag har inte orkat blogga, men bloggar om helgen o ridningen dessa dagarna imon :D med bilder ! :)


ha de bra sålänge ;)



hahaha alla har vi väl varit små? :p










tack så sjukt mycket! ♥

tack så sjukt mke för alla kommentarer ! :D riktigt kul ! tack ! 


Kommentarer

Postat av: josephine

såå fint!

2011-05-26 @ 16:46:02
URL: http://sportrytttarna.blogg.se/



Postat av: Evelina: vad fiina bilder Din egen?
2011-05-27 @ 20:43:49
URL: http://evelinablomqvist.blogg.se/
Postat av: Carolina

Är det din?

2011-05-28 @ 18:06:59
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/


svar: ja det är min häst :) och tack :) ♥








Här får ni lite bilder från när vi släppte ihop mina ponnysar!










Det slog mig..

Att jag inte har visat en enda bild från när jag rider ;o












Sätta under sig kan han ju i alla fall (:


Ganska högrest för den delen också (:




Kan berätta lite om det här ridpasset. Det var ju ungefär 2 månder sen, men endå :)
typ tokdamp på nått, och jag rd barbakca. Men iaf han typ vart helt knäpp och stod och reste sig och bockade på stället på en ganksa smal stig med diken på varsida som var fyllda med vatten, hhaha känndes inte som om jag ville riskera att bada liksom, så jag ber honom gå bågra meter fram, (vilket inte var det enklaste) sen så vände jag hem i full passage, det känndes verkligen som han skulle explodera. Haha ärligt talat så tycker jag att det är lite kul när dom håller på.. Sen så tänkte jag att jag kunnde rida lite i unghästarnas sommar hage, det var alltså innan som släpptes ut. Jag ställde inga krav på han, bara lite lösgörnade övningar. öppnor, skänkelvikningar och lite sånt, serpentiner. Höll bara på i cirka 20 minuter. Han var helt underbar den dagen, den där känslan när allt bara flyter på♥



KOMMENTERA NU!
Ge mig kritik :)


jag älskar dig ♥









snabbt inlägg ♥

skola idag som vanligt :) lika kul som vanligt (med kompisarna o så ofc)
mina kompisar e knäppa men ändå bäst ! ♥
sen vid 6 stack jag till stallet.
red henne i paddocken med sanna o curre och de va lääääänge sen vi red tsm, eftersom han varit hingst och jag har ett sto..;) men nu är han kastrerad och vi ska snart prova rida ut tsm ! :D

hon lyssnade super ! mamma fota inte idag, för jag tänkte inte på de :/

innan när jag träna avdelning och vi skulle göra halt för o hälsa sprang hon typ 5 meter för långt.. men nu stannar hon direkt !!!! och samma med galoppen, hon gör jätte fina fattningar nu ! de går frammåt ! (y)
jag älskar min lilla ponny ♥

och nu blev texten cp o jag kan inte ändra den -.- men de får ni leva med ;) men ha de bra :D ♥


jag älskar dig ♥



visst va/e han söt? :D







kaninungar :d

skola, sanna o stallet idag då :)

haha i morse vaknade jag 5 i 9 och jag börjar 9.. hehe, min jävl* väckarklocka ringde aldrig efter att jag snoozat den? :s så jag fick fixa mig fort som f*n och gjorde faxtiskt vid mig på 20 min *STOLT*

iallafall så hagla åska o blixtra innan :o så jag o sanna ville inte rida, så ist fixa vi med kaninerna.
Den som va hos mig är i stallet igen. Jag o sanna trodde inte att mamman diade sina ungar för att hon inte kommer till där hon lagt dom + hon har lagt dom där "ute". så jag o sanna la mamman på rygg i mitt knä och sen tog vi och "smörjde" in händerna i mammans päls och sen tog vi kaninungarna och la på mammans mage, och sen la vi in "boet" där "inne" för det är varmare och blåser inte där och visa mamman de. och hon verkade tycka bättre om de :) och min lilla kanin står just nu i en box i stallet, för vi ska bygga en bur till han sen :) sån i morgon ska jag nog städa till han ;)

men nu kommer några av bilderna från igår :)




haha happyface? :p








hahaha faaaailbild !


de e heeeelt sjukt vad fin hon har blivit sen jag fick henne ! men vi fortsätter kämpa, vi har myckeet kvar !
jag kan iaf säga ett stort tack till malin som hjälp och tränat oss !







jag är glaad :D ♥

som ni ser i rubriken så e jag glad :D allt är helt perfekt just nu - skolan e kul, jag mår super, hästen e super duktig, snart sommarlov=kompisar,bada,sola,turkiet,stockholm o massa massa annat !  och nu har min o sannas kanin fått kaninungar i stallet :D allt är verkligen på topp ! (y) ♥

och inatt har jag en liten nattgäst eftersom hanen inte kan vara i samma bur som ungarna så ska han bo hos mig inatt :D 


visst är han söt ? :D ♥



Daffi va ganska duktig idag ! alltså mer duktig än "dålig" lyssnade perfekt ! tränade lite på att fatta galopp från skritten o hon va jätte diktig !
mamma va även med o fota, så de kommer två bild idag, och de andra kommer i morgon, om ni vill se? :)

och vi hade rosa outfit, men - rosa tyglar, sadeljord, benlindor, schabrak, på mig - vantar, strumpor, o tröja.


favvobilden ! ♥


hahaha fail bild !!!









High on life!

Red ett dressyrpass på Marco igår, det var länge sedan det gick så bra. Allt flöt på, galopp ökningarna, travökningarna, skänkelvikningarna, öpnorna, slutorna, provade även en galopp-sluta på diagnonalen, den satt också! Helt otroligt!. Marco var lösgjord och jätte arbetsvillig, precis som det ska vara. Arbetade upp honom i formen ganska mycket i slutet, det gick jätte bra det med. Måste sätta upp ett schema, han måste stärka sig i galoppen. Så nu blir det ett strikt schema med mycket vilopauser så han hinner återhämta sig. Får ju inte glömma många härliga långa ridpass i skogen med Kicki och Sillen och alla som anndra!


Den enda ''negatvia'' kritiken jag fick av mamma var att jag måste våga ta stöd i munnen, jag är otroligt feg när det gäller att ta hästen i munnen.. Det är ju bättre det en att jag skulle slita hästen i munnen-
Vart tyvärr inga bilder, frågade inte ens Lovisa om hon ville knäppa kort.






Om ni vill så kan jag skriva några av dom övningarna som jag brukar rida? tex hur jag lösgör min häst mm, bara att säga till så fixar jag det :D



hej :) ♥

jorden gick inte under?.. :p

men iaf hoppade igår:D gick väl sådär, hon rev nästan hela tiden o va jätte pigg :/  men försökte "slå mitt eget rekord med Daffi" och de gick väl sådär :/ skulle hoppa 90, men hon rev :$ hehe...  men om min häst inte kan hoppa så kan jag ju inte börja hoppa högt innan jag "lärt" henne hoppa, right?

va med sanna igårså därför jag inte blogga igår:) va kul som vanligt ! vi såg en triller på kvällen, eller ja först en annan film som handla om mord men inte va läskig, sen då den trillern, den hette Venom tyckte den va riktigt läskig :$ någon som sett den?
sen satte vi på den annan kanal o den va läskigare än den venom så den våga vi inte se :$ hehe
så ist såg vi en annan film, men inte hela för vi va skit trötta ! klockan va typ halv 4 då, kanske inte jätte jätte sent men vi va iaf skit trötta !

ridningen idag gick super ! hon lyssnade jätte bra !   och för en stund sen åska, regna o blixtra de jätte mycket :o o min lilla kise va ute då och e de fortfarande.. stackare :p

ja nu är det bara 12 dagar var för mig i skolan:D

och nästa helg ska vi till.... MOGGI :D:D längtar redan sjuuuukt mycket ! ska bli så sjuuukt kul !!! kommer fota upp hela minneskortet där !





Mowgli♥




och jag saknar även lilla mirris :( ♥








Gud räknar mina andetag, bara du vet hur mycket tid vi har kvar.

Förlåt det var verkligen jätte länge sedan jag bloggade. Tänkte bara visa att jag lever.
Är verkligen inne i nån sorts svacka just nu. Inget är bra, ser bara det negativa i allt. Jag står inför rikigt svåra val just nu, riktigt jobbiga. Livet är allmänt jobbigt nu, stressar om kring, tappar hår (!!), skolan går skit .börjar tveka på mig själv och det är då jag vet att allt går åt helvete, precis som förra gången. Men jag har lovat mig själv att aldrig falla dit igen. Att aldrig gör så mot mig själv igen.


Önskar att jag kunnde berätta om mina känslor och mina problem men det tar liksom slut, klarar det inte fullt ut. Jag hade en liten pratstund med bästis för ett tag sen, känndes bra. Vi kommer bara varanndra närmare och närmare, känns så helt jävla galet bra. Min bästis, det bästa som finns.


Idag så red jag även ett kasst dressyrpass, gick hemskt dåligt.. Förstörde allt, det var ju verkligen det jag behövde just nu. Eller? Sen så sket jag i allt, släppte pressen på att försöka starta om några veckor, red ut galopperade på en äng, då kännde jag den där lyckan som jag inte kännt på ett tag, den där känslan att ponnyn gör allt för mig. Det gjorde min dag<3







What dosen't kill you,
make your stronger




hellu :) ♥

många säger ju att jorden ska gå under i morgon, tror ni på de? :p de gör iaf inte jag ;)

skolan som vanligt, ganska drygt men ändå kul, sen va jag o klippte mig.
inget stall idag för jag hade jätte ont i huvudet, och är jätte trött, men ska nog hoppa i morgon:D tror mamma kommer fota så de kommer bilder isåfall,  ska försöka träna/tänka extra mycket på min sits, att hålla in daffi men åka ngn meter framför hindret om de behövs:)


ska kanske åka upp till småland till mowgli nästa helg :D ska bli superkul! hoppas de går !



Mowgli och Pegasus (sannas häst som hon sålde i vintras..) ♥




en outfit på mig o daffi, vad tycks? :) ♥










hejsan! :) ♥

stallet idag ofc ;) red ut, gick väl sådär :/ hon va duktig i början, super* duktig faktiskt, sen började jag trava o galoppera sen gick de åt pipan.. menmen de får man väl leva med:p
ska snart sticka, så blir bara ett kort inlägg som vanligt :p  kommer nog blogga betydligt mer i sommar än vad jag gör nu.

men detta köpte jag igår iaf:



bikiniöverdel, bikbok 79 :-



linne, gina tricot 129 :-   typ kmr inte ihåg :p




linne, vero moda 159 :-


blev inte så mycket för vi va bara där i 2 timmar.. men ska nog dit snart igen, måste ju ha sommar klader :d





jag o Daffi ♥   fick hoppa av henne för de va något konstigt ljud som lät o hon va jätte stirrig, pigg, spänd, o liv rädd..  

kommer några fler bilder imorgon från idag :) 

ha de bra ! :) ♥








snabbt inlägg

hade riktgt kul med sanna på nova! fick typ värsta skrattatacken o kunde inte sluta skratta heller xd
  

idag 17/5 har jag hat mitt lilla hjärta i 1 helt fantastiskt år ! vi har gjort många framsteg och har haft riktigt ul tillsammans, med många minnen ! men fler ska de bli !   kommer aldrig glömma dagen jag fick henne !!
jag älskar dig Dafne ! ♥

















Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

Är inne i en liten svacka just nu, åter kommer när allt är okej igen.
För mycket tankar, stressad, ingen ork, prestationsångest. För mycket av allt.

Har även massa bilder att visa sen helgen, treårs test, släppte ut min två ponnysar tsm. Och massa anndra saker, så i helgen har jag haft fullt upp.
Hade även dressyrträning idag, gick super. Berättar mer om den en annan dag.





Du får mig att vilja lyckas, du är mitt allt, du är den jag andas för.





emilia hissar




Diamond grimma
tycker denna grimman är ursnygg! för jag älskar "diamander"


Eksemtäcke
hissar detta täcket för jag tycker synd om hästarna när det är riktigt mycket flugor, inte så snyggt, men dom blir i alla fall inte bitna!

Senskydd 2 st
tycker dessa är snygga, och sitter bra (har sånna till Daffi) och dom är lagom dyra/billiga


Pullarnosgrimma
detta är bara en pullarnosgrimma, men hissar pullar-träns, dom är riktigt bra till starka hästar! så den rekomenderas till starka hästar.

har ett sånt på Daffi och ett bridongbett, för hon är jätte stark, jätte pigg, o jag får knappt stopp på henne med vanligt träns o bett..









halloj :) ♥

hemma från skolan nu, eller ja de va typ en kvart sen xd
men snart ska jag o sanna till nova, men inte förrens typ halv 5 tror jag, så jag kan ju passa på o lägga ut bilder på de jag köpte när jag va på horze i helgen :)




Chooze schabrak
Chooze grimma
(fast svart)


Embrace fleecelinda
( fast ljusrosa )






så nu har jag: rosa schabrak, benlindor, tyglar, tröja, strumper, sadelgjord tror de va allt;)
kommer outfit på de sen någon dag:D

kommer även fler outfit andra dagar, med andra färger ;)



Mowgli♥









hejsan:) ♥

som jag sa har jag inte varit hemma i helgen så har inte kunnat blogga men Lina har ju fått in lite inlägg:)
jag har haft jätte kul i helgen! ;)

va i stallet innan idag, det regnade :/ men rid iallafall, gick inte alls bra.. hon ville inte lyssna alls, och var pigg o spänd. Har inte ridit henne fre lör o sön, för i fredags var jag ju bara ute o sprang/gick, och hon blir alltid lite jobbig när jag inte ridit henne på 2 dagar, så jag fattar inte hur de ska gå när hon ska vila i 1 vecka?! :o  men får väl kanske fråga sanna om hon vill longera eller rida henne lite :)

i morgon ska jag inte heller rida:/ för då ska jag o sanna till malmö o shoppa sommarkläder (y)



och som jag har sagt innan så vill jag ha soooommmaaaaarrrr ! 



en bild på Daffi typ bara ngn dag efter jag fått henne <3
lite skillnad från då och nu? ;)



och denna bilden hjälper ju inte till så mycket att inte fösöka längta så sjukt mycket till sommarlovet..


Mowgli <3





hahahah.. :p <3





bara så ni vet kommer ni aldrig få reprisbilder på hästarna, för jag har 10000000 sånna om inte fler ;)








Lina dissar




 

Jin stigbyglarna, otroligt fula.

 




Och den här John Whitaker hjälmen.
Ser ut som ett klot på skallen.

















blir ett litet inlägg idag, men sen inte förrens på måndag

tack så mycket för alla fina kommentarer! man blir sjukt glad av o läsa dom! :) tack!


va ute och gick/sprang med Daffi idag :D riktigt mysigt! min häst är bäst! (enligt mig såklart ;) )



har även en ny header, vad tycker ni? :)











hola :D ♥

kom precis hem från stallet :D vi löshoppade hästarna, Daffi va jätte duktig :) efteråt var jag ute och gick med henne en runda i skogen, riiiktigt mysigt!

här kommer en bildbomb från idag :D



vissa bilder är gansla suddiga men det är för hon sprang så sjuuuukt fort :o









en av favvo bilderna ♥




en av favvo bilderna ♥


haha som hon tar i ;) ♥






Cherrie, stallägarens häst, jag red henne innan ♥






Curre, min kompis sannas häst :) ♥








Klippa hovskägget?

Klippa hovskägget eller inte?
Vad tycker ni?, brukar ni klippa hovskägget på era ponnyer/hästar?

Själv så klipper jag alltid hovskägget på mina ponnyer, jag tycker det ser fräschast ut och elegantare. Och jag upplever att hästarna ser med ''välskötta'' ut, jag klipper också kronranden, och annat oönskat hår.
Sen är det ju lättare att håla rent, och sen om dom skulle få några såg, så är det lättare att sköta om.

( det är min åsikt, alla tycker olika)

Hur gör ni?




Suffocation, no breathing.

Död åt denna dag asså, i alla fall förmiddagen. Skolan var hemsk, ont i kroppen som jag vet inte vad. Sen så skulle vi såklart ut och gå i i 3 timmar i solen,
hur tänkte ni där skolan?.

Sen när jag kom hem så red jag först xet, han skötte sig exemplariskt, sen så fixade jag med Tosca, ska berätta lite om henne i ett inlägg senare. Hon var super duktig, klippte man och fick fläta hennes man utan att behöva få ett psykutbrott på henne, hon är liksom lite överallt sattsäga, unghästar.. Duschade av henne lite, bara för att hon skulle vänja sig och sen var jag ute och sprang med henne, vilken klippa till häst alltså.  Inte rädd för nått, första gången vi skulle rida ut i skogen så typ vart hon helt tokigt och ville inte ens vända hem, stanade inte en enda gång heller.
Mattes modiga heest!

Marco borstade jag bara på, vet inte riktigt. Det känns inte riktigt bra, vi kommer ingen vart just nu. Så tänkte liksom bara släppa all press och ut och skritta och bara jogga, rida barbacka, jobba på vårt ''förhållande''. Hoppas vi är starklara och kan starta, jag har en tävling inplanerad om några veckor.

Har även hunnit plugga matte..
Hur har jag hunnit allt det där när jag kom hem kl 4??



Saknar min ponny, mitt hemska lilla sto som var helt underbart på samma gång.<3




hej:) ♥

skola som vanligt, helt okej, sanna o ida, e helt sjuka, dom e helt knas, fast jag älskar er ändå ;) ♥ 

va i stallet som vanligt, ryktade henne och va ute och gick/sprang med henne.
hon skötte sig super, och imorgon ska vi löshoppa:D så då kommer de bilder :D, antingen på kvällen, eller på fredag :)

















hejsan! :) ♥

stallet idag då:) : tränade dressyr (för tränare) :) gick hyffsat bra, min tränare tyckte det gick bra, men jag tyckte att Daffi va väldigt stark i munnen och ville inte lyssna riktigt, men annars va hon fin :) ♥

annars har jag bara varit i skolan idag, de va väl okej ;) exakt 4 veckor kvar till sommarlov nu då:D fast bara 3 veckor och 5 dagar för mig ;d

ja i helgen kan jag inte blogga för jag ska iväg hela helgen, så det är bara Lina som kommer blogga då:)

sen till sommaren kommer jag antagligen blogga mer än nu, för nu har jag inte alls mycket tid men försöker så gott jag kan:) min dag är lixom; komma hem från skolan halt 4- kvart i 4, sen äta, läxor, sen 5 kanske innan om jag inte har läxor är jag i stallet, är där till ca 7-8, sen springa en stund;) så ja de är väl typ så mina vardagar ser ut (oftast) ;)


mitt lilla hjärta ♥








Min hästar gillar att duscha!


Marcoälsklingen<3






Xeetbusen<3






Och en bild innan vi red :)




Marco, syster och Xet.


Kram Lina

hej:) ♥

asso jag har ingen aning hur man lägger ut videor så jag kan inte lägga ut på mig o mirre ;)
men här kommer några bilder från hoppningen:) resten kommer imorgon om ni vill se dem?

ledsen att de inte kom igår, men blogg.se lagga igen.. men här kommer de :)

mobba inte Daffis hoppning! hon är nog inte så van vid att hoppa tror vi, (sen tidigare) men vi ska träna som bara den! men därför så behöver ni inte kommentera något om hennes eller min teknik! tack :)







hon ser sjukt grov ut på dessa bilderna :o





kommer lite andra bilder med;)






kommentera gärna om ni undrar ngt ;)



/emilia♥


halloj :D ♥

igår fucka internet som ni kanske såg att Lina skrev, så det blev konstigt med inlggen, jag la in dom idag, och de står att dem är inlagda igår, så bara så ni vet;)

men iallafall så är jag superglad nu :D för jag ska till turkiet :D ska dit den 9/6 :D

nu ska jag åka till stallet, och bilderna från hoppningen kommer i kväll tror jag :) om jag hinner, ska springa lite efter stallet också, så får se om jag hinner :) men lovar att dom kommer snart någon dag iaf ;)  om inte bilderna kommer ikväll så kommer en video på när jag "försöker" tävla med Mirijam ;)

här kommer en bild ist på en strand i turkiet och de hotellet vi ska bo i :D





hotel Narcia Resort










visst ser det härligt ut? :D




/emilia♥

Tråkigt inlägg jaao.

Vi lever, mitt internet fuckar sig, och vill inte samarbeta.
Emilias internet fuckar sig och hon skulle bort på kvällen så uppdaterningen har varit lite död sattsäga.. ;/
Men imorgon så får ni bilder från hoppningen med Daffi och emilia, och en riktig bildbom från när jag och min syster duschade mina ponnysar. En ny header ska även komma upp i veckan.


Jusste, visade ju ingen bild i förra inläggot om hur jag såg ut, så här har ni. Jag är en sån där männsika som inte fastnar på bild..



Kramar Lina

hej :D

igår har jag hoppat :D blev inte löshoppa igår så jag hoppa när jag satt på henne ist ;d
hon var superduktig! hon rev typ bara 3 gånger, och brukar riva typ hela tiden :/ :D
men vi hoppa typ 80 som högst;) inte så högt men man får ju börja någon stans eftersom hon inte är så duktig på att hoppa ;)
blir nog löshoppa någon dag i veckan ist :D

min data håller på att dampa, så bilderna från idag kommer ikväll :)





/emilia ♥

Mowgli ♥

snabb fatka om Mowgli min dåvarande foderhässt :) ♥

världens bästa C-ponny!
jag fick honom october 2008 hade han till februari 2010..en underbar tid♥ sedan åkte han tillbaka till sin ägare..♥
jag älskar dig så otroligt mycket Mowgli ♥
vi har så sjukt fina minnen tillsammans! alla minnen med Pg och Sanna när vi badade, tävlade, och hade galopptävlingar, och mycket mycket mer!

Namn: Mowgli, kallas Moggi
Ålder: 24 i år
Ras: New Forest
Mankhöjd: 137
Styrka: allt
Svaghet: att han stack ibland och då gick de riktigt fort!
hoppat: 1.15 med mig
tävlat hoppning: Lätt C lokal, våga inte högre eftersom han var så gammal..
Dressyr: inte tävlat med honom, han tyckte inte så mycket om de iaf ;)


jag saknar dig så sjukt mycket min lilla ängel ♥
jag kommer snart och hälsar på dig i småland :) längtar sjuuuuuukt mycket till dess! ♥



finns mycket mer att berätta om honom♥ världens underbaraste ♥








/emilia♥

Dafne ♥

liten text om Dafne:)

Dafne, även kallad Daffi är världens finaste häst! (enligt mig)
Jag fick henne den 17 maj 2010 ♥ en otrolig överaskning ♥

När jag fick henne var hon helt galen, hon sprang Heeeela tiden! och kunde typ inte gå på tygel, och kickade jätte mycket när man fatta galopp :p
men sedan fick jag hjälp av en tjej vid namn Malin som hjälpte mig så Daffi har blivit jätte fin nu om man gämför med innan! Innan när man hoppa henne var hon även helt galen, hon rusa mot hindret o så tog de typ en kvart o få stop på henne:p   de går ganska dåligt nu med, men lite bättre ;)
Jag kan även inte rida ut på min lilla ponny själv, för då försöker hon kasta av mig ;p jag har än så länge inte trillat av henne :D men hon e riktigt knäpp, hon kickar, hoppar upp i luften o sticker:p jag försöker o träna henne nu ;) hon är även vääldigt lättskrämd:/ menmen hon är ändå Bäst :D ♥
i sommar är mitt mål att hon ska bli bra i hoppnigen;d alltså inte riva!! :p


Namn: Dafne
Ålder: 10
Ras: vet inte :/ hon blev först köpt från holland av ett ridcenter, sedan köpte Annah henne, sedan jag
Färg: ljusbrun/gul typ på sommare, o mörkbrun på vintern
Styrka: springa och äta:p
Svaghet: lyssna ;)
hoppat: bara 80 än så länge :(..
tävlat hoppning: inte tävlat än :(
dressyr: avdelningsridning, en gång, skånska mästerskapen, vi vann då:D





lite skitig:p




/emilia ♥


Hejsan

Hej alla Emilias läsare, jag heter Lina och är 14 år och jag ska blogga på den här bloggen lite när jag vill. Kanske bli 1 till 5 gånger i veckan, vi får se. Och om Emilia ska åka bort så kanske hon ber mig blogga lite mera?.. Vem vet, Men i alla fall så heter jag Lina och jag ska skriva lite information om mig och mina hästar.




Jag är en väldigt energisk person som älskar hästar och djur, är otroligt envis och vet vad jag vill. Jag är väl ganksa positvi och otroligt rubbad. Jag bor på en gård i mellan sverige. Inte en specielt stor gård men jag trivs. Min morfar födde upp travhästar så vi har ett stall som är enormt och en stor travbana på cirka 2 kilometer med rakbana, med två lösdrifter och maskinhall, och några andra byggnader. Det är typ därför vi har har 15 hästar hemma just nu. Fast vi håller på och säljer av travarna då min morfar ska sluta föda upp och min mamma ska ta över gården. Fast alla mina och mammas ridhästar ska stå kvar.


Orkar inte skriva info om alla hästar i stallet just nu, kanske sen, fast bara om ni kommenterar bra! ;)





Broängenss X2000


Vad ska man säga?, min älskade lilla b-ponny. Han är ett gotlandsruss på 11 år. Jag har nu haft han i 5 år och han är nog den envisaste lille ponny jag någonsin har ridit och kommer att rida, helt otroligt vad vi har varit med om. Den ponnyn har det verkligen varit blod svett och tårar med, han var vekligen hemsk när han kom till oss. Men som den dumme lille ungen man var så fastnade jag självklart för den envistaste hästen som fanns. Han kunnde helt plötsligt dra ner huvudet och springa rakt ut i skogen, och innan man fick upp huvudet och kunde stanna han och vända så hade han kommit en bit. Han kunnde inte galoppera för 5 öre. Han rids inte så mycket lägre, han tricktränas mera nu. Innan han ''ställdes av'' så han vi starta lc i dressyr och ld i hoppning, inte illa av en 10 åring att lära den lilla ponnyn skänkelvinkingar, öppna, galoppfattning från stilla stående. Jag är glad äver vart vi har kommit och hur mycket vi har lärt av varanndra. Han är mitt allt, inget kan ersätta han. Han är ju för övrigt världens sötaste ponny!












Marco


En helt otroligt ponny som jag nu har haft i cirka 5 månader, han är 17 år och är en estnisk import. En c-ponny. Han har tävlat L:P1 i dressyr och L:B i hoppning.
Dock har han bara ett öga men det gör ingenting för han litar på sin ryttare. En super ponny med enorm kapacitet. Men han är tvärr för gammal för dom högre klasserna nu. Innan han kom till oss så stod han hoss ett par helt underbara människor som tog hand om han som en prins, fasst han vart inte riden på ett helt år nästan innan han kom till mig i vintras. Innan det så stod han på Östermalms ridskola. Eftersom jag inte har haft han så lägen så kan jag inte säga så mycket mer om han en att han är grym och rida, en riktig läromästere. Kärlek till ponnyn!












Bilderna vägrar att laddas upp, så jag lägger ut några senare.
Berättar om mitt lilla utbildningsprojekt se, ett halvblod som jag håller på och rider in, Spännande va? ;)



Kramar Lina.

hej - igen ;) ♥

nu sitter jag med Nicole  o kollar på tv :D
vi va ute och fota lite till på skolan ;d så här kommer lite fler bilder ;)

http://lifeasnicole.blogg.se/






ankor som hamnat lite fel? :p



sorry för snea bilder :/






/emilia ♥

hej igen :) ♥

nu är jag med Nicole :D

innan va vi på stranden, så här kommer lite bilder :D











hhahah










/Emilia ♥



halloj :)

va i stallet vi 12 tiden idag :) red i paddocken, lite halvt dressyr ;) 
gick ganska bra :)  imon blir det löshoppa, så då kommer antagligen bilder också:D

nu ska jag snart träffa en kompis, så ha de gött :D


Dafne ♥




/Emilia♥


fakta om mig & hästar ;) ♥

jag har en häst:) hon heter Dafne, och är en D-ponny på 10 år, hon e ganska pigg och busig ;) o lättskrämd :/ och ibland färsöker hon kasta av mig ;) men de går ändå (y) :D

jag har också haft en foderhäst som heter Mowgli, som jag älskar och saknar fruktasvärt mycket! Han är en C-ponny på 24 år i år, och nu är det lite mer än ett år sen jag lämnade tillbaka honom ;(

jag hade även en shettis på foder som heter Lucas för flera år sedan som jag saknar sjukt mycket:(

har också tävlat och ridit en C-ponny som heter Mirijam:) tävlade hoppning, och dressyr, inga placeringar i hoppning- hon vägra typ alltid ;p men kom 2 på 2 dressyrtävlingar och precis utanför placering på min första dressyrtävling;) saknar henne sjukt mycket också:( 

jag har också 2 katter och 2 undulater, kommer säkert bilder på dom i andra inlägg:) ♥

jag själv är 13 år och fyller 14 år på sommarlovet, och på tal om sommarlov så längtar jag jäääätte mycket till sommar lovet!! de jag älskar mest är min familj, min häst och mina vänner!



Jag och Dafne ♥




Dafne ♥



Mowgli ♥


Mirijam♥



Lucas ♥




/ Emilia♥


ny blogg

hejsan! nu har jag startat en blogg:)
kommer mest handla om stallet, men även lite annat:)

min kompis Lina Linge kommer också blogga här ganska ofta tror jag :)

hoppas ni kommer tycka den är kul och kommentera o följa den:)




RSS 2.0